Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
1 |
Oral hijyen nasıl sağlanır?
|
|
|
2 |
İyi bir fırçalama ve fırçanın tanımı
|
|
|
3 |
Ağız bakım ve diş sağlığı ürünleri
|
|
|
4 |
Çürük nedir?
|
|
|
5 |
Çürük etyolojisi
|
|
|
6 |
Çürük etyolojisi
|
|
|
7 |
Çürük risk tespiti nasıl yapılır?
|
|
|
8 |
ARA SINAV
|
|
|
9 |
Dişeti hastalıkları
|
|
|
10 |
Dişsel bozukluklar
|
|
|
11 |
İskeletsel bozukluklar
|
|
|
12 |
Dental koruyucu uygulamalar
|
|
|
13 |
Flor ve ağız sağlığına etkisi
|
|
|
14 |
Koruyucu cerrahi uygulamalar
|
|
|
15 |
Beyazlatma tedavileri zararlı mı?
|
|
|
16 |
FİNAL SINAVI
|
|
|