| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Tüketicilerin gıda tercihlerinin kavranması
|
|
|
| 2 |
Gıdaların genel kalite özellikleri
|
|
|
| 3 |
Gıda tercihi ve alımında gıdaların duyusal özelliklerinin etkisi
|
|
|
| 4 |
Tüketicilerin gıda seçiminde çevresel faktörlerin etkisi
|
|
|
| 5 |
Gıda seçimini geliştirme teorileri
|
|
|
| 6 |
Gıda seçiminde sağlık riski ve fayda algısı
|
|
|
| 7 |
Gıda ürünlerinin seçiminde tüketici analizleri
|
|
|
| 8 |
ARA SINAV
|
|
|
| 9 |
Fırıncılık ürünlerde gıda seçimi ve tercihler
|
|
|
| 10 |
Süt ve süt ürünlerinde gıda seçimi ve tercihler
|
|
|
| 11 |
Et ve Et ürünlerinde gıda seçimi ve tercihler
|
|
|
| 12 |
Meyve ve sebze ürünlerinde gıda seçimi ve tercihler
|
|
|
| 13 |
Deniz ürünlerinde gıda seçimi ve tercihler
|
|
|
| 14 |
Bitkisel ve hayvaansal yağ ürünlerinde gıda seçimi ve tercihler
|
|
|
| 15 |
Gıda seçimi ve tercihinde yeni trendler
|
|
|
| 16 |
FİNAL SINAVI
|
|
|