| Hafta | Konu | Ön Hazırlık | Dökümanlar |
| 1 |
Beslenme ve sağlığın kültür ile ilişkisi
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983.
Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı,
Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. baskı
|
| 2 |
Beslenme ile ilgili kavramlar ( Diyet, Beslenme Bozukluğu, Yetersiz Beslenme,Dengesiz Beslenme, Aşırı Beslenme, Yanlış Beslenme)
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983.
Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı,
Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. baskı
|
| 3 |
Kişi Beslenmesinde Sağlığı Olumsuz Etkileyen Faktörler
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 4 |
Besin Öğeleri (Karbonhidratlar, Yağlar, Protein, Vitaminler, Su ve Mineraller)
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 5 |
Besin Öğeleri (Karbonhidratlar, Yağlar, Protein, Vitaminler, Su ve Mineraller)
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 6 |
Beslenme Hastalıkları
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 7 |
Beslenme Hastalıkları
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 8 |
Beslenme Hastalıkları
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 9 |
Türkiye'de beslenme sorunu ve yetersizliklerinin çözümlenmesinde önlem ve öneriler
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 10 |
Toplum Beslenmesinin risk grupları (gebe, bebek, çocuk, yaşlı, sporcu) ve beslenme önerileri
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 11 |
Toplum Beslenmesinin risk grupları (gebe, bebek, çocuk, yaşlı, sporcu) ve beslenme önerileri
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 12 |
Obezitenin beslenmeyle ilgisi ve çözüm yolları
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 13 |
Yeterli ve dengeli beslenme önerileri ve menü örnekleri
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|
| 14 |
Yeterli ve dengeli beslenme önerileri ve menü örnekleri
|
|
Fişek, N., Halk Sağlığına Giriş. Hacettepe Üniversitesi Ankara, 1983. Diyet El Kitabı, Ayşe Baysal, 1997,Hacettepe Üniversitesi Yayınları 2. baskı, Beslenme, Ayşe Baysal, 2002, Hatipoğlu Yayıncılık, 9. bask
|